Miljø

Green Graphic – vi lever op til vores navn


Hos Green Graphic fokuserer vi meget på miljøvenlig produktion. Miljøvenlig adfærd er i alle vores medarbejderes bevidsthed og er en del af deres interne uddannelse - derfor kan vi uden tøven kalde os Green Graphic.

Vores daglige arbejde med kemikalier, farver, affald, afvaskninger, papirindkøb etc. har krævet, at vi tænker miljøet ind i daglige rutiner og arbejdsgange. Derfor har vi valgt at udmønte vores naturlige miljøbevidsthed i miljømærkninger. Vi er både et svanemærket trykkeri, certificeret efter ISO14001, samt certificeret til at lave FSC-mærkede tryksager.

Vi bruger udelukkende biologisk nedbrydelige farver og miljørigtige hjælpemidler. Vi sorterer og prøver at minimere vores affaldsmængder, hvorfor vi har investeret i CIP4-teknologi, som reducerer papirspildet. Når vi vælger papir, er det så miljørigtig som muligt til opgaven. Derudover er vi altid klar til at komme med en vejledning omkring de forskellige typer af papir og miljømæssige sider heraf.

Ring for tilbud på din næste trykopgave hos Green Graphic

Har ovenstående fanget din interesse, så ring til os og få et godt tilbud, hvor pris, kvalitet og levering er nøgleord.
 

Gå til Green Graphic kontaktinfo

Green Graphic ApS © 2023 | Industrivej 33 - 7430 Ikast - Tlf. 9725 1811 - Fax 9725 1908 - info@green-graphic.dk                                              Site by Form Agenda